Hjälper dig att må bättre!

Behandlingar

Massagebehandlingar

Nedan kan du läsa om de olika behandlingarna som erbjuds

Klassisk Svensk Massage

En djupgående behandlande massage med fokus på problemområden. För dig som föredrar en mer kraftfull massage. Vi börjar med att stämma av din dagsform och fokus på dagens behandling. Behandlingen avslutas med massage av nacke och avslappnande ansiktsmassage.

Avslappnande Massage

En mjuk avslappnande massage där den klassiska svenska massagen ligger som grund med fokus på återhämtning. För dig som föredrar en mjukare massage. Vi börjar att stämma av din dagsform och fokus för dagens behandling. Behandlingen avslutas med massage av nacke och avslappnande ansiktsmassage.

Harmoni Massage & Kroppsbehandling

En mycket avkopplande behandling med AloeVera produkter. För dig som är i behov av en lugn och avkopplande stund och önskar bli lite extra ompysslad. Innehållande fotpeeling med AloeVera skrubb, fotmassage med Aloe Propolis Creme. Handmassage med insmörjning av nagelband, grundlig nackmassage samt skalpmassage. Vi börjar med att stämma av din dagsform och fokus för dagens behandling. Behandlingen avslutas med avslappnande ansiktsmassage.

Bokade behandlingar utförs i Värmdö Hälsa & Skönhets lokaler på adressen Fenix Väg 18, 134 44 Gustavsberg, mittemot Färgboden/Come2eat. Välkommen!

Jag har under flera år gått till CaromaCare för klassisk massage. Proffsigt bemötande och utförande. Är mycket nöjd och kommer att fortsätta många år till.

Eva N

Jag har ett tiotal gånger gått på massage hos Carina och alltid varit otroligt nöjd och lättare i kroppen efteråt. Varmt mottagande, genomgående professionell behandling som alltid träffat rätt, inkl. lite lyxig avslappning på slutet. Jag är supernöjd med Caroma Care!

Tia E

Jag är själv massageterapeut och känslig för andras händer men efter behandling av Carina kan jag ärligt rekommendera henne. Lyhörd, bra, snälla händer och omtänksam.

Britt C

Carina är den där massören man letat efter - hon har både kompetens, känsla och inkänning samt det där lilla extra med djup förståelse mellan kropp och själ.

Anne M

För en behovsanpassad behandling.

Målet är att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen

Varmt Välkommen